Misi Kita

Kanthi Fokus Kualitas tinggi, pangiriman cepet, sampeyan paling pantes.

Seri Bintang

Kabeh pilihan sampeyan kalebu ing kene. Kita duwe sulaman telung dimensi, kasus bantal, cermin, dompet, aksesoris rambut, kalung, cincin, anting-anting, jimat, topeng, saputangan, benang sulaman lan alat set. Kualitas tinggi, pangiriman cepet, sampeyan paling pantes.

  • bj

Produk Anyar

Babagan Kita

CHERISH, didegaké ing 1995, dununge ing Yiwu, China, ibukutha komoditas cilik ing saindenging jagad. CHERISH minangka pabrikan profesional sing spesialisasine ing desain, produksi lan pemasaran produk kerajinan DIY. Sajrone 20 taun kepungkur, kanthi desain kuat, pangembangan, kemampuan inovasi perusahaan, nggawe industri DIY silang kanggo menehi macem-macem kaluwihan. Merek perusahaan sing wis ana: Ailuo, Aiyouwei, CHERISH, Cross-stitch, Diamond painting, Patchwork, Sulaman sawetara seri produk utama sing nduwe posisi dominan ing pasar. Luwih saka 2000 toko waralaba merek ing saindenging negara, industri kasebut ngakoni kepemimpinan. Sugeng rawuh ing CHERISH.

Pencet sing Ditampilake

  • Warta perusahaan

    Cherish, didegaké ing 1995, dununge ing Yiwu, China, ibukutha komoditas cilik ing saindenging jagad. Minangka fokus ing desain produk, produksi lan pemasaran gaweyan DIY, yaiku perusahaan produksi profesional. Misi kita yaiku kanggo dodolan pelanggan liwat desain inovatif, ...

  • Babagan benang sulaman

    Produsen utas sulaman Cherish diprodhuksi dhewe lan didol, produsen sumber nyata, rega akeh lan regane murah lan regane murah, sumber tangan pertama sing mutlak, preferensi akeh jumlah, Fitur produk kasebut milih bahan baku bermutu, sing ora gampang pilling, ora gampang ...

  • Bordir minangka istilah umum kanggo pola dekorasi bordir ing kain nganggo jarum lan benang.

    Bordir minangka istilah umum kanggo pola dekorasi bordir ing kain nganggo jarum lan benang. Sulaman rong jinis yaiku sulaman sutra lan sulaman bulu. Ing sutra utawa serat utawa benang liyane ditusuk jarum kanthi desain lan warna tartamtu ing pasangan bordir ...

HUBUNGI KANG KASIH MATCHA LAIN

@MATCHAKARI