Customized Bordir Set DIY Bordir Kerajinan Tangan Bordir Kit kanggo Wiwitan 511101-511113

Katrangan singkat:

Zodiak gaya Cina sing laris (tikus, sapi, macan, terwelu, naga, ula, jaran, wedhus, kethek, pitik, segawon, babi). Thread Embroidered Diy Embroidery Kit Kanthi Plastik Hoop gunakake tangan - bordir telung dimensi, ayo tangan nggawe ekspresi perasaan sampeyan. Kain berkualitas tinggi, cetakan definisi tinggi, produksi sederhana.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian

Penjualan Langsung Dekorasi Dekorasi DIY Bordir Kit Jarum Bordir Jarum.
Item Dekorasi Omah. Bordir DIY telung bordir bisa digantung ing tembok ruang duduk, ruang makan, kamar turu, sinau, kanggo tembok kosong kanggo nyritakake crita unik, kerajinan tangan sing alus, supaya gaya sampeyan luwih akeh, uga bisa ngirim kanca, sedulur,
gaweyan tangan, ekspresi ati, rezeki sing apik.
Kit isine
1. Jarum sulaman profesional
2. utas bordir sing cocog
3. kain sing dicithak sing bisa diilangi
4. gambar definisi tinggi.
Utas sulaman
Pilih katun antibakteri berkualitas tinggi, nggunakake teknologi canggih, digawe liwat pirang-pirang proses. Wis ora gampang luntur, ora gampang rusak, fitur sing nganggo maneh.
Kain sulaman
Kain katun sing apik. Kain kanthi alus, kukuh lan ramah kulit. Sederhana lan apik banget, menehi driji tutul sing nyaman.
Jarum
Jarum sulaman khusus, permukaan sawise diproses khusus, awet, ora gampang cacat. Desain bunder kanggo nggawe manungsa kanggo nglindhungi driji.
Prakara sing perlu digatekake
jejak sulaman ditarik saka pigmen sing larut ing banyu. Sadurunge sulaman rampung, coba aja ndemek kain kasebut nganggo banyu. Sawise sulaman rampung cuci kain nganggo banyu lan sulaman sulaman bakal ilang.

Parameter Produk

Produk Kit sulaman
Materi katun
Model No. tikus, sapi, macan, terwelu, naga, ula,

jaran, wedhus, kethek, pitik, segawon lan babi

Ukuran / Bobot 4 inci
MOQ 50 set (Desain bisa macem-macem)
Panganggone Dekorasi omah, hadiah
Watake Loropaken eo
Conto Kasedhiya
Pengepakan Siji set ing kertas kraft,  nganggo sulaman plastik
Layanan Sampel gratis, 24 jam online, desain khusus

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 详情页91 (10) 1 (11) 1 (12) 1 (13) 1 (14)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 15 16 17

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita