511115

Katrangan singkat:

Tanduran laris (Monstera deliciosa). Thread Embroidered Diy Embroidery Kit Kanthi Plastik Hoop gunakake tangan - bordir telung dimensi, ayo tangan nggawe ekspresi perasaan sampeyan. Kain berkualitas tinggi, cetakan definisi tinggi, produksi sederhana.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Parameter Produk

Produk Kit sulaman
Materi katun
Model No. 511115
Ukuran / Bobot 20cm (8 inci)
MOQ 50 set (Desain bisa macem-macem)
Panganggone Dekorasi omah, hadiah
Watake Loropaken eo
Conto Kasedhiya
Pengepakan Siji set ing kertas kraft,  nganggo sulaman plastik
Layanan Sampel gratis, 24 jam online, desain khusus

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 详情页91 (10) 1 (11) 1 (12) 1 (13) 1 (14)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 15 16 17

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita