511116

Katrangan singkat:

Tanduran Jual Kaktus (Kaktus) Utas Bordir Diy Bordir Kit Karo Plastik nganggo gelang tangan nganggo sulaman telung dimensi, coba tangane kanggo nyebutake perasaan sampeyan. Kain berkualitas tinggi, cetakan definisi tinggi, produksi sederhana.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Parameter Produk

Produk Kit sulaman
Materi katun
Model No. 511116
Ukuran / Bobot 20cm (8 inci)
MOQ 50 set (Desain bisa macem-macem)
Panganggone Dekorasi omah, hadiah
Watake Loropaken eo
Conto Kasedhiya
Pengepakan Siji set ing kertas kraft,  nganggo sulaman plastik
Layanan Sampel gratis, 24 jam online, desain khusus

zhu (1) zhu (2) zhu (3) zhu (4) zhu (5) zhu (6) zhu (7) zhu (8) 详情页9zhu (10) zhu (11) zhu (12) zhu (13) zhu (14)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 15 16 17

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita