Babagan Kita

Teknologi CHERISH
Didegaké ing 1995,

CHERISH Arts & Crafts Co., LTD. dununge ing ibukutha komoditas cilik-Yiwu, China.

Sawise luwih saka 20 taun inovasi lan pangembangan. Saiki, perusahaan duwe luwih saka 200 karyawan, desainer profesional, lan tim personel manajemen sing duwe pendidikan tinggi.

Luwih saka 10000 meter persegi taman produksi modern lan gudang cerdas.

Kita duwe spesialisasi produksi benang sulaman gawenan tangan, karangan bunga bordir kayu, kit sulaman DIY, jahitan silang, lukisan berlian, lan liya-liyane.

Perusahaan kasebut setya karo desain lan produksi produk gawenan tangan DIY, nduwe tim desain DIY sing profesional lan inovatif-AH Institut Desain Internasional.

CHERISH Arts & Crafts Co., LTD. dununge ing ibukutha komoditas cilik-Yiwu, China. 

Kita duwe spesialisasi produksi benang sulaman gawenan tangan, karangan bunga bordir kayu, kit sulaman DIY, jahitan silang, lukisan berlian, lan liya-liyane.

Ing jaman mbiyen, kita kudu nguwasani katrampilan profesional, lan nggunakake wektu suwene lan upaya kanggo ngrampungake kerajinan tangan.

Saiki, desain lan produk kita, gampang dingerteni, saengga konsumen biasa uga gampang ditindakake, gampang dirampungake.

Aku seneng, aku nindakke. Ayo ngrasakake rasa gumun lan ngrampungake prestasi seni tangan DIY!

Kursus pangembangan

Picture

Pabrik lini produksi Jinxin

Hargai sing luwih dhisik saka kerajinan

Produksi profesional benang sulaman manual berkualitas tinggi

1995-2000
Picture

Merek Jinxin salib - jahitan

Saka kabel manual menyang jahitan silang langkah pisanan ing paket, Penciptaan pertama ing industri!

2001
Picture

Gawe merek cross-stitch CHERISH

Nggawe CHERISH Arts & Crafts Co., LTD

Koleksi sing dikasihi - hargai Seumur Hidup, kanthi kualitas tinggi minangka getih utama, kanggo nggawe merek jahitan mewah sing paling apik!

Jahitan salib CHERISH pisanan nganggo gambar warna Umum, operasi sing trep, lan nambah pengalaman konsumen!

2002
Picture

Merek stitch silang cahya sing didegake

Koagulasi warna dadi dewa, cahya lintang kayata bor; Posisi kanthi rega produk mewah, nuwuhake luwih akeh penyayang silang, tata pasar

2007
Picture

Agensi desain Internasional AH sing didegaké

Coba riset lan pangembangan produk minangka orientasi, nyiyapake level profesional, tim pengembangan desain inovasi, Ngawula kerajinan Cherish kanthi tenagane

2008
Picture

Didirikan nambah wing cross - stitch brand

Jupuk tegese nambahi swiwi kaya macan

Kanggo luwih nggabungake pasar kanthi teknologi berkembang "katun ekologis"

2008
Picture

Nggawe merek silang Ailuo

Siapke karo titik permintaan perhiasan kanggo omah, ucapake kolektif industri kanggo push panggung anyar

2011
Picture

Gelar emas 100 teknologi dikembangake kanthi sukses

Kanggo nglampahi dhuwit kanthi akeh kanggo ngatasi masalah industri,

Entuk pencetakan akurat 100%;

Iki minangka pelopor teknologi jahitan silang kanggo kain sing dicithak kanthi presisi

2012
Picture

Merek jahitan 100 derajat digawe

Jindu 100 wis misuwur lan miwiti edhisi kain cetak silang sing pas, pasar saya akeh

2012
Picture

Teknologi Jindu 361 wis dikembangake kanthi sukses

Nggantungake teknologi pencetakan sing tepat, efek telung dimensi teknologi katun murni Jindu 361 luwih apik.

2013
Picture

Flanel sihir + riset kerajinan berlian lan sukses paling apik

Saka "emas" nganti "berlian", inovasi teknis maneh, lukisan berlian wiwit saiki dadi "jaman lempitan"!

2015
Picture

Kerajinan tangan - kain tambalan katon ing pasar

Sawise eksplorasi lan pangembangan pitung taun, kain tambal tangan gaweyan kreatif metu,

Lan Shanghai, Dalian, Lanzhou, Kunming, Harbin, Chengdu, Chongqing, Hengyang lan liya-liyane

2015
Picture

Dhaptar merek Aiyouwei

Adhedhasar flanelette sihir, flanel sutra wis sukses dikembangake.

Gawe gambar sing luwih definisi dhuwur telung dimensi, efek kasebut bisa urip

2017
Picture

Ngatur kustomisasi

Platform khusus high-end internet pertama China sing online!

2018