FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Regane bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
Setoran 30% sadurunge, saldo 70% karo salinan B / L.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo barang sing sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.