Produk Paling Anyar

  • Cross Stitch Cotton Thread  Egyptian Cotton Color Cotton Embroidery Thread 981457A

    Benang Katun Lintas Jahitan Katun Mesir Katun Bordir Benang 981457A

    Parameter Produk 24 benang sulaman monochrome benang pelangi warna sulaman. Six Strand Embroidery Floss minangka serat polyester lan katun sing bisa dibedakake saka serat katun pokok sing paling dawa. Iki digawe kaping pindho kanthi warna sing alus, ditambah warna lan tahan luntur. Floss cross stitch bisa digunakake kanggo nggawe gelang persahabatan, Cross Stitch, Bordir, kerajinan bocah-bocah, Jahit, Tenun, DIY, Crochet lan sapanunggalane. Cocog kanggo bocah, kanca, ibu, ibu, ...
  • 8 Meters 6 Strands Polyester Cotton Embroidery Thread Polyester Cotton Cross Stitch Thread6310007

    8 Meter 6 Strands Polyester Cotton Bordir Thread Polyester Cotton Cross Stitch Thread6310007

    Parameter Produk 100 pcs / 50 pcs set warna-warni benang katun bordir benang lintas stitch kabel benang katun buatan tangan kanggo dolanan DIY. Six Strand Embroidery Floss minangka serat polyester lan katun sing bisa dibedakake saka serat katun pokok sing paling dawa. Iki digawe kaping pindho kanthi warna sing alus, ditambah warna lan tahan luntur. Floss cross stitch bisa digunakake kanggo nggawe gelang persahabatan, Cross Stitch, Bordir, kerajinan bocah, Jahit, Tenun, DIY, Crochet ...
  • .Wholesale Eco Friendly Handmade Colorful Cotton Woven Floss Embroidery Thread Cross Stitch Sewing Thread6310009

    . Grosir Grosir Eco Ramah Lingkungan Katun Warna-warni Tenunan Floss Bordir Benang Cross Stitch Jahit Benang6310009

    Parameter Produk 80 warna benang sulaman benang sulaman nganggo kit sulaman kothak panyimpenan. Benang sulaman kualitas apik, padhang, stereoskopik, kekuatan dhuwur, resisten nyandhang, aja luntur, aja frizzy gampang rusak. Kualitas apik lan awet, benang sulaman digawe saka poliester alus, alus lan sutra. Gampang digunakake, Saben floss dawane 8m lan saben flor sulaman nganggo enem helai. Floss cross stitch bisa digunakake kanggo nggawe gelang ...
  • 100 Color DIY Colorful Cotton Thread Embroidery Thread Cross Stitch Wiring Manual DIY Color Cotton Thread6310006

    100 Warni Katun Warni-warni DIY Benang Bordir Thread Cross Stitch Manual Manual Benang Katun Warna DIY6310006

    100 warna DIY benang katun warna-warni benang sulaman silang stitch manual manual Benang katun warna DIY. Benang sulaman kualitas apik, padhang, stereoskopik, kekuatan dhuwur, resisten nyandhang, aja luntur, aja frizzy gampang rusak. Kualitas apik lan awet, benang sulaman digawe saka poliester alus, alus lan sutra. Gampang digunakake, Saben floss dawane 8m lan saben flor sulaman nganggo enem helai. Floss cross stitch bisa digunakake kanggo nggawe gelang persahabatan, Cross Stitch, Bordir, kerajinan bocah, Jahit, Tenun, DIY, Crochet lan liya-liyane. Cocog kanggo bocah, kanca, ibu, ibu mbah, kolega, tangga teparo utawa pamula utawa kesenengan.

  • 50/100skeins of thread Multicolored For Embroidery Cross needle Knitting Bracelets Colors Thread Cross Stitch Cotton Sewing 6310001

    50/100 utas benang Multicolored Kanggo Bordir Cross jarum Rajutan Gelang Warna Benang Cross Stitch Jahit Katun 6310001

    50/100 Warna Grosir Eco-Friendly katun warna gawenan tangan
    tenunan benang sulaman benang salib jahitan.
    Benang sulaman kualitas apik, warna cerah, stereoskopik, kekuatan dhuwur,
    nyandhang resistensi, aja luntur, aja frizzy gampang rusak. Kualitas lan awet ,
    benang sulaman digawe saka poliester alus, alus lan sutra. Gampang digunakake,
    Saben benang dawane 8 m lan saben kulit sulaman benang sulaman nganggo enem helai.
    Floss cross stitch bisa digunakake kanggo nggawe gelang persahabatan, Cross Stitch,
    Bordir, kerajinan bocah, Jahit, Tenun, DIY, Crochet lan liya-liyane. Cocog kanggo
    anak, kanca, ibu, simbah, kolega, tangga teparo utawa pamula utawa seneng nyulam.