Babagan benang sulaman

Produsen utas sulaman Cherish diprodhuksi dhewe lan didol, produsen sumber nyata, rega akeh lan regane murah lan murah, sumber tangan pertama sing mutlak, preferensi akeh jumlah, Fitur produk kasebut milih bahan baku bermutu, sing ora gampang pilling, ora gampang ngilangi utas, ora luntur, gagang alus, lilin alus lan polos, kanthi nyerep kelembapan sing apik lan permeabilitas udara. Utas sulaman nduweni macem-macem warna, cerah lan apik, kalebu sawetara sistem warna utama. Utas sulaman yaiku 1 potongan 6 helai, 8 meter per saham, lan logo sing dicenthang ditandhani ing kertu warna DMC kertas kemasan ing nomer garis, kanggo nggampangake nggoleki lan ngenali saben nomer warna benang bordir, 447 warna bisa dipilih kanggo nyukupi macem-macem kabutuhane. Iki digunakake kanggo jahitan rumah tangga, sulaman jahitan silang, sulaman tangan kanggo bocah, kain DIY, sewing omah. Proses produksi benang sulaman dipérang dadi sutra corak ,, pewarnaan, belitan, minyak lan belitan. Kita mesthi netepi prinsip layanan "kualitas supaya bisa urip", "reputasi kanggo pembangunan", "inovasi kanggo kemajuan" lan "ngrungokake kasampurnan" kanggo nyedhiyakake layanan kanggo sampeyan. Sugeng rawuh ing conto khusus digawe saka macem-macem alat utas sulaman.


Wektu kiriman: Aug-03-2020