Warta perusahaan

Cherish, didegaké ing 1995, dununge ing Yiwu, China, ibukutha komoditas cilik ing saindenging jagad. Minangka fokus ing desain produk, produksi lan pemasaran gaweyan DIY, yaiku perusahaan produksi profesional.
Misi kita yaiku kanggo dodolan pelanggan liwat desain inovatif, kualitas tinggi, pengiriman tepat waktu lan rega kompetitif. Kanggo ngupayakake perusahaan, bisnis, menang kaping pindho konsumen kanggo tujuan "perlindungan lingkungan sing bermutu" kanggo kabijakan manajemen lingkungan, pikiran lan pikiran, otak otak, lan kabeh lapangan kerja sing jero, ngluncurake merek arah pangembangan pasar dhuwur-mburi silang-domestik.
Perusahaan iki wis suwe njaga hubungan kerja sama sing apik karo institusi profesional silang silang Korea lan Korea, lan kemampuan desaine ing industri jahitan silang wis ana ing level paling dhuwur ing China. Iki dadi pemimpin utama nyiyapake pusat desain produk silang ing industri, , Saben taun, mayuta-yuta dana khusus dialokasikan kanggo aplikasi desain produk anyar lan kombinasi bahan anyar, kanggo mesthekake yen Cherish salib kemampuan desain super sulaman lan ambane konotasi budaya, lan bandha luhur tilas aristokrat Eropa dadi luang DIY produk konsumen saiki, sing disenengi banget karo mayoritas konsumen.


Wektu kiriman: Aug-03-2020