Warta perusahaan

  • Company news

    Warta perusahaan

    Cherish, didegaké ing 1995, dununge ing Yiwu, China, ibukutha komoditas cilik ing saindenging jagad. Minangka fokus ing desain produk, produksi lan pemasaran gaweyan DIY, yaiku perusahaan produksi profesional. Misi kita yaiku kanggo dodolan pelanggan liwat desain inovatif, ...
    Waca liyane