Warta industri

  • About embroidery thread

    Babagan benang sulaman

    Produsen utas sulaman Cherish diprodhuksi dhewe lan didol, produsen sumber nyata, rega akeh lan regane murah lan regane murah, sumber tangan pertama sing mutlak, preferensi akeh jumlah, Fitur produk kasebut milih bahan baku bermutu, sing ora gampang pilling, ora gampang ...
    Waca liyane
  • Embroidery is the general term for any decorative pattern embroidered on fabric with needles and thread.

    Bordir minangka istilah umum kanggo pola dekorasi bordir ing kain nganggo jarum lan benang.

    Bordir minangka istilah umum kanggo pola dekorasi bordir ing kain nganggo jarum lan benang. Sulaman rong jinis yaiku sulaman sutra lan sulaman bulu. Ing sutra utawa serat utawa benang liyane ditusuk jarum kanthi desain lan warna tartamtu ing pasangan bordir ...
    Waca liyane